Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty i winogron

3.0
(19)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta włoska 500 g
winogrona 200 g
rodzynki 50 g
bakalie 50 g
śmietana 250 ml
sól
pieprz
cukier 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty i winogron

Liście kapusty włoskiej cienko poszatkować, połączyć ze śmietaną, rodzynkami i bakaliami. Winogrona przekroić na połówki, dodać. Do smaku doprawić solą i pieprzem, dodać 1 łyżeczkę cukru. Wszystko dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak