Składniki:
żeberka wieprzowe | 60 dkg |
soczewica | 20 dkg |
cebula | 1 sztuka |
masło | 3 łyżki |
mąka | 1 łyżeczka |
śmietana | 120 ml |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
włoszczyzna | 1 (bez kapusty) |
grzyby suszone | 5 sztuk |
natka pietruszki | 3 łyżki |
żeberka wieprzowe | 60 dkg |
soczewica | 20 dkg |
cebula | 1 sztuka |
masło | 3 łyżki |
mąka | 1 łyżeczka |
śmietana | 120 ml |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
włoszczyzna | 1 (bez kapusty) |
grzyby suszone | 5 sztuk |
natka pietruszki | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: