Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierka do mięs - ziołowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Zioła prowansalskie suszone Prymat
cząber
sól
pieprz
mąka
jajko

Przepis i sposób przygotowania na: Panierka do mięs - ziołowa

Dowolne mięsko lub rybę najpierw solimy , pieprzymy , obtaczamy najpierw w mące , potem w jajku . Bułkę tartą wysypujemy na talerz , potem zioła , tymianek i cząber. I tą aromatyczną mieszanką zamieszaną otaczamy po jajku .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

LuKaSz4761 04.01.2012 10:00
pycha
Reda 03.01.2012 08:25
super
wazka 01.01.2012 11:34
szybka a zarazem inna panierka-polecam
ElizaT 15.03.2011 10:00
przyprawy, zioła, bułka ...wygląda na prostą i dobrą panierkę
Sylwia88 17.01.2011 13:49
musze sprobowac

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak