Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba po grecku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z ryby 600 g
oliwa 80 ml
marchewka 5 szt.
pietruszka 1 szt.
seler 1|2 szt.
cebula 2 szt.
sok z cytryny do smaku
cukier do smaku
sól do smaku
koncentrat pomidorowy 50 g

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po grecku

Filety rozmrozić opłukać pokroić na kawałki,usmażyć z obu stron,wcześniej przyprawić warzywa obrać,cebulę pokroić na półplasterki resztę warzyw zetrzeć,pokrojone warzywa usmażyć następnie zalać wodą dodać koncentrat i dusić, doprawić,ułożyć filety na nie wyłożyć warzywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Danuta8 18.01.2011 13:54
też robię tylko trochę inaczej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak