Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba po kaszubsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet rybny 1 kg
olej 1|2 szklanki
cebula 4 szt.
koncentrat pomidorowy 1 słoika
ocet 1|2 szklanka
ziele angielskie 3 szt.
Liść laurowy suszony Prymat 1 szt.
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po kaszubsku

Filety podzielić na kawałki usmażyć,cebulę pokroić w krążki zeszklić na oleju,następnie wlać 1 szklankę wody dodać koncentrat i zagotować,do garnka wlać 1 szklankę wody dodać ocet ziele i liść,doprawić i zagotować,obie zalewy połączyć zagotować i ostudzić,zimną zalewą przekładać rybę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak