Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

antygrypina

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

spirytus 200 ml 95%
rum 200 ml
miód prawdziwy 200 ml
sok z cytryny 150 ml
woda 250 minimum (przegotowana, letnia)

Przepis i sposób przygotowania na: antygrypina

Miód rozpuścić w letniej wodzie i soku z cytryny,powoli mieszając dodać,rum.spirytus.dobrze wymieszać .Wlać do butelki odstawić .Czasami wstrząsnąć. W nagłych przypadkach aplikować natychmiast.Gościom serwować po miesięcznym dojrzewaniu :-)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak