Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rabarbarka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rabarbar 300 g
cukier 100 g
Żelatyna wieprzowa Prymat 2 łyżeczki
bita śmietana 0,5 szklanki
cynamon

Przepis i sposób przygotowania na: rabarbarka

Żelatynę zalać przegotowaną wodą. Rabarbar pokroić w kostkę. 2 szk. wody zagotować z cukrem, gożdzikami i cynamonem, wrzucić rabarbar i gotować do miękkości. Dodać żelatynę, zagotować, stale mieszając. Ostudzić. Przybrać bitą smietaną

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak