Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane wędzoną makrelą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 8 sztuk
makrela wędzona 1 sztuka
majonez 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane wędzoną makrelą

Jajka gotujemy na twardo. W tym czasie makrelę mielimy, mieszamy ją z majonezem, przyprawiamy. Ugotowane jajka przekrawamy wzdłuż na połowę, na każde jajko położyć łyżkę farszu rybnego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zbysio 10.05.2012 22:36
ooooooooooooooooooooooooo
pipi765 18.01.2012 15:19
smaczne ja jeszcze dodoaję keczup
Agnik 28.09.2011 19:22
uwielbiam
Motorek 13.04.2011 09:06
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak