Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty włoskiej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska 1/4 główki
pomidor 1 sztuka
cebula czerwona 1 sztuka
ogórek konserwowy Smak 1 sztuka
oliwa 2 łyżki
ocet winny 1 łyżka
majonez 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty włoskiej

Kapustę poszatkować, dodać cebulę pokrojoną w piórka, ogórka pokrojonego w plastry i pomidora pokrojonego w kostkę. Dodać oliwę, ocet, majonez oraz przyprawy. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 25.03.2011 11:50
pyszności
Izabela/bella81 06.03.2011 10:25
smaczna
ElizaT 21.01.2011 00:38
przepyszne są warzywa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak