Pieczarki z łososiem

Pieczarki z łososiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    30 dag
  • łosoś

    20 dag
  • rzeżucha

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki myjemy,osuszamy.Wykręcamy nóżki,układamy na wysmarowanej brytfannie i wkładamy do piekarnika na ok.10 minut.Łososia kroimy w kostkę,mieszamy z rzeżuchą,doprawiamy pieprzem.Napełniamy ostudzone pieczarki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IwonaKa

31.08.2013 12:28
pyszna kolacja

treonina

21.09.2011 16:44
jak dla mnie idealne zestawienie! pycha

ronald88

19.09.2011 09:07
super

Piotr24

07.09.2011 19:48
fajne

Anna146

11.06.2011 19:35
interesujący przepis

msmariusz

06.02.2011 14:52
coś innego

jasiek

18.01.2011 00:41
dobrze się prezentują na imprezkę

zuzanna6

17.11.2010 07:07
Pomysłowo,dobre na przystawkę.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat