Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z szynki i jajek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka 20 dag
jajko 5 szt
majonez do smaku
cebula 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
Kucharek przyprawa do potraw do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z szynki i jajek

Jajka ugotować na twardo, wystudzić i obrać. Zmielić je razem z cebulą i szynką. Do powstałej pasty dołożyć trochę majonezu, żeby otrzymać jednolitą masę i doprawić do smaku.
Można dołożyć drobno pokrojonego szczypiorku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewaa 28.12.2011 14:49
smaczna
ana00 04.05.2011 16:29
pomysłowa
FAFIK 04.04.2011 21:45
Smaczny pomysł
Gosia32
Gosia32 11.03.2011 08:17
na śniadanie super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak