Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada makowa w cieście francuskim

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 op.
masa makowa 1 op.
cukier puder do posypania

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada makowa w cieście francuskim

Ciasto francuskie rozwinąć, wysmarować masą makową, zwinąć, ponacinać w odległości 1 cm. Piec 35 minut w nagrzanym piekarniku w temp. 200 stopni. Po upieczeniu pokroić i posypać cukrem pudrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pola2 11.04.2011 19:42
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak