Ogórki faszerowane pieczarkami

Ogórki faszerowane pieczarkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki kwaszone

    6 sztuk
  • pieczarki

    35 dag
  • ser żółty

    15 dag
  • sok z cytryny

    1 łyżka
  • oliwa

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki koimy na połówki. Wydrążamy miąższ. Pieczarki smażymy na oliwie pokrojone w plastry. Mieszamy z startym żółtym serem. Doprawiamy do smaku. Napełniamy połówki ogórków.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Dariusz8

02.04.2013 18:55
Smaczne ogórki.

madzialena19

01.04.2012 18:20
super ogórki

bernadetta2

23.09.2011 13:49
ciekawe

monika154

06.07.2011 18:34
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat