Włoska zupa makaronowa

Włoska zupa makaronowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rosół

    1 l
  • makaron

    5 LYZEK
  • śmietana

    1,5 SZKLANKI
  • żółtka jaj

    3 SZT
  • sól

    DO SMAKU
  • pieprz czamy mielony Prymat

    DO SMAKU
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do rosołu sypiemy makaron gotujemy i odstawiamy. śmietanę lekko ubijamy i łączymy z niewielką ilością zupy spieniamy i doprawiamy do smaku.Gdy rozlejemy zupę na talerze posypujemy serem żółtym.
WAŻNE :Zupę należy zjeść zaraz po przyrządzeniu gdyż nie będzie smaczna gdy się ją odgrzewa!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat