Składniki:
kapusta pekińska | 1/2 główki |
ogórek | 1/2 sztuki |
koper | 1/2 pęczka |
rzodkiewka | 1/2 pęczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
ocet winny | 1 łyżka |
majonez | 3 łyżki |
cebula czerwona | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
kapusta pekińska | 1/2 główki |
ogórek | 1/2 sztuki |
koper | 1/2 pęczka |
rzodkiewka | 1/2 pęczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
ocet winny | 1 łyżka |
majonez | 3 łyżki |
cebula czerwona | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: