Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pekińskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 główki
ogórek 1/2 sztuki
koper 1/2 pęczka
rzodkiewka 1/2 pęczka
sól do smaku
pieprz do smaku
ocet winny 1 łyżka
majonez 3 łyżki
cebula czerwona 1 sztuka
papryka czerwona 1/2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekińskiej

Kapustę posiekać. Cebulę pokroić w piórka, paprykę, ogórek, rzodkiewkę w kosteczkę. Koperek drobno posiekać. Wszystko wymieszać, doprawić. Dodać ocet i majonez, wymieszać ponownie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Miki 13.05.2012 18:55
super
Agnik 15.12.2011 21:21
dobra jest
Anna138 12.05.2011 23:23
pychotka
MAR3STA 16.01.2011 19:57
uwielbiam taką surówkę!
Margo1 16.01.2011 00:29
pysznosci

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak