Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierogi z farszem z mięsa drobiowego po ugotowaniu rosołu

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso drobiowe gotowane 25 dag
cebula 2 szt.
Sól, pieprz, majeranek do smaku
skwarki wg mojego przepisu 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z farszem z mięsa drobiowego po ugotowaniu rosołu

Zrobić ciasto na pierogi wg mojego wcześniejszego przepisu (tak jak pierogi z farszem z płucek). Zrobić farsz z gotowanego mięsa, zeszklonej cebuli i przypraw (wszystko zmielić). Farszem nadziewać krążki ciasta. Wodę zagotować z solą, wrzucić pierogi, gotować jeszcze 3 minuty po wypłynięciu. Polać skwarkami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bejciu24 26.01.2011 18:51
lubie pierogi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak