Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kulki mięsne z pieczarkami

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka mielona 50 dag
jajko 1 sztuka
pieczarki 30 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
Czosnek suszony Prymat 1 łyżka
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Kulki mięsne z pieczarkami

Do mięsa dodajemy jajko oraz przyprawy. Wyrabiamy. Formujemy placuszki,układamy pieczarki pokrojone w kostkę, zawijamy i formujemy kulki. Panierujemy w bułce i smażymy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina16 06.06.2012 21:39
Smaczne kuleczki , fajne na obiad.
angelika14 08.03.2012 21:40
ale fajne! z chęcią bym zjadła
jolaxa1 30.01.2011 23:20
pyycha
Ewa99 17.10.2010 10:56
No proszę jaki fajny przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak