Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledź z czerwoną fasolką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

śledź marynowany 4 płaty
czerwona fasolka 1 puszka
ogórek konserwowy 3-4 szt
jajko 4 szt
majonez 4-5 łyżek
jogurt naturalny 2 łyżki
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżeczka
przyprawy do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Śledź z czerwoną fasolką

Śledzie kroimy w paski, jaja gotujemy.
Fasolkę odsączamy z zalewy, ogórka kroimy w kostkę, tak jak ugotowane jaja.Wszystko razem łączymy i mieszamy.
Z majonezu, musztardy, jogurtu i przypraw sporządzamy sos, którym zalewamy wymieszane składniki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 17.06.2013 11:35
pyszny taki śledzik
Margo1 11.12.2012 22:20
dawno nie jadłam
iknkirke 30.06.2012 16:53
chętnie wypróbuję przepis
Malinka 17.01.2011 12:40
Polecam, bo moim gościom naprawdę smakowała.
krzyniu1984 16.01.2011 17:10
ja też!
Dorota59 15.01.2011 13:45
muszę wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak