Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiszona kapusta au naturel

3.0
(18)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mandarynka 1,1/2
masło 1,1/2
kminek
chleb 1 kromka
kapusta kiszona 200g

Przepis i sposób przygotowania na: Kiszona kapusta au naturel

Mandarynkę kroimy na cienkie plasterki i mieszamy z kiszoną kapustą. Nakładamy na chleb uprzednio posmarowany masłem i posypujemy kminkiem. Gotowe!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

magical66 27.01.2011 18:34
zdrowa taka kapustka
Magdalena80 16.01.2011 23:03
muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak