Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Placki selerowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler 2 sztuki
mąka 4 łyżki
jajko 3 sztuki
cebula 2 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku
tłuszcz do smażenia
natka pietruszki 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Placki selerowe

Do selerów startych na grubych oczkach dodać mąkę, roztrzepane jaja, drobno posiekane cebule, sól, pieprz i natkę. Dokładnie wymieszać. Formować placuszki. Smażyć na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ankaryba 19.09.2011 19:18
smakowite
Iwona51
Iwona51 15.01.2011 00:10
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak