Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta warzywna do ryby gotowanej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 3 sztuki
pietruszka 2 sztuki
seler 1 mała sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: pasta warzywna do ryby gotowanej

Marchewkę, pietruszkę i seler gotujemy. Następnie dokładnie wygniatamy wraz z groszkiem. Przyprawiamy do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak