Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś z patelni podawany z sosem tatarskim

2.0
(10)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś 1 duży filet
przyprawa uniwersalna
mąka do oprószenia
olej do smażenia
sos tatarski

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś z patelni podawany z sosem tatarskim

Łososia myjemy, odcinamy skórę i wyciągamy pęsetą ewentualne ości. Tak przygotowanego łososia kroimy na kawałki. Posypujemy przyprawą uniwersalną, delikatnie ją wcieramy, a następnie oprószamy rybę mąką. Smażymy na wolnym ogniu. Podajemy z sosem tatarskim (przepis znajdziesz w mojej księdze).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

norweska20 30.09.2015 13:56
smakowita rybka
plocia 01.06.2013 11:17
Rybę to ja zjem jakąkolwiek i z czymkolwiek.
smakowita 25.06.2012 22:34
same wspaniałości !
emeslive 11.04.2012 19:37
uwielbiam rybę z sosem tatarskim, wspaniałe połączenie smaków!
monisia1977 18.10.2011 08:09
dobre
rjustysia 25.09.2011 19:17
Pięknie wygląda:) łosoś to chyba najlepsza ryba:)
Ewa111 27.07.2011 17:42
pyszna ryba swietnie zrobiona i podana
marcella 14.04.2011 08:24
Mogłabym żyć bez mięsa, ale bez ryby nieeee;)
Aleksandra45 09.02.2011 21:42
uwielbiam łososia
Marcin37 29.01.2011 19:47
Świetnie wygląda
MAR3STA 15.01.2011 17:34
jaka pyszna!
aguus 15.01.2011 13:49
baaardzo apetyczna rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak