Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rogale nadziewane nutellą z ciasta francuskiego

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Przepis i sposób przygotowania na: Rogale nadziewane nutellą z ciasta francuskiego

Ciasto francuskie rozwałkowuję na cieńsze fragmenty. Przecinam na pół.
Smaruję nutellą.
Zwijam i formuję rogalik lub inny dowolny kształt.
Kładę na blaszce na papierze do pieczenia i wstawiam do nagrzanego do 200 C piekarnika. Piekę ok. 20-25 minut, aż będą rumiane. Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bercik1 28.12.2011 15:27
Podoba mi się to połączenie.
Tahitha 15.01.2011 07:49
Oj, pycha. Szkoda tylko, że nie mogę jeść takich smakołyków :(

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak