Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowany ser

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser żółty 25 dag
mąka
jajko 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej do smażenia
papryka mielona
sos tatarski

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowany ser

Ser pokroić na niezbyt grube plastry (ok. 1,5 cm). Jajak roztrzepać z dodatkiem przypraw. Plastry sera obtoczyć w mące, a następnie w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Usmażyć plastry sera na złoty kolor. Podawać z sosem tatarskim.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 14.04.2013 09:50
chyba nie robiłam
Ania67 02.04.2011 16:10
uwielbiam
Magdalena1110 16.03.2011 20:32
fajny
owca441 18.02.2011 22:13
pyszne te kalorie
marcia71 20.01.2011 22:31
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak