Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos musztardowy do wołowiny i jajek

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kostka rosołowa 1 sztuka
mąka 2 łyżki
musztarda 3 łyżki
śmietana 0,5 szklanki
Musztarda francuska Prymat 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: sos musztardowy do wołowiny i jajek

Kostkę rosołową rozpuscić w wodzie. Z mąki i wody przygotować zaklepkę. Połączyć z musztardą i musztardą francuską. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać majeranek. Gotować i pod koniec dodać śmietanę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magda60 22.11.2011 21:11
super
agata1722
agata1722 29.08.2011 18:22
ptcha
kriso 18.07.2011 12:56
wyśmienity
kotlet 26.09.2010 12:34
super sosik

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak