Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czekolada na gorąco

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mleko
czekolada
bita śmietana
cynamon

Przepis i sposób przygotowania na: Czekolada na gorąco

Do garnka należy wlać mleko, dodać do niego połamaną czekolade i cynamon. Podgrzewać na małym ogniu, aż czekolada się rozpuści i mleko się zagotuje.doprawic papryką i imbirem.podawaj z bita śmietaną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 30.05.2012 22:16
uwielbiammmmm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak