Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka niedzielna

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mała główka kapusty białej 1/2 szt
marchew 2 szt
cebula 1 szt
ostra musztarda 1 łyzeczka
śmietana 4-5 łyżek
natka pietruszki 2 łyzki
sól, cukier, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: surówka niedzielna

Koapustę drobno poszatkowac, marchew zetrzec na tarce o dużych oczkach, cebule drobno posiekac w kostkę. Wszystko dobrze wymieszac. Przygotowac sos ze śmietany, musztardy i przypraw. Dodac do surówki, posypac posiekana natką i wymieszac. Zostawic na 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela20 25.05.2010 17:07
Pyszna tradycyjna surówka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak