Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulaszowe z pampuchami w sosie czosnkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łopatka bez kości 1/2 kg
pampuchy 1 opakowanie
sól, pieprz, przyprawa tatziki do smaku
śmietana 12% 5 łyżek
majonez 3 łyżki
czosnek 2 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: Gulaszowe z pampuchami w sosie czosnkowym

SOS: majonez wraz ze śmiketaną mieszamy i dodajemy pryprawę tatziki i wyciśnięty czosnek i wsatwiamy do lodówki na ok10 min przed podaniem. Mięso kroimy w małe kawałki i podsmażamy na pateli i doprawiamy. Pampuchy na parze robimy. Gotowe składniki przekładamy na talerz i dekorujemy po swojemu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Allice 24.09.2010 21:13
uwielbiam!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak