Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajexcznica z wędzona makrelą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 50 gram
jaja 3 sztuki
masło 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: jajexcznica z wędzona makrelą

Z makreli oddzielamy samo mieso bez osci, mięszamy z jajkami , smażymy na maśle, mięszamy przyprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gosia40 14.01.2011 17:53
takiej jajecznicy nie jadłam - a myślę że warto spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak