Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Camembert w panierce

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko
olej
sól
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szkl
camembert 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Camembert w panierce

bułkę tartą wsyp na talerzyk.jajko roztrzep ze szczyptą soli.duża ilosc oleju rozgrzej na patelni.krążki sera zanurzaj w jajku,panieruj w bułce.serki ułóż na rozgrzanym oleju,smaż na małym ogniu.gdy się zarumnienią,przekręc na drugą stronę.podawaj z pomidorem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 20.02.2012 20:22
smacznie wygląda
kotlet 12.08.2011 23:19
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak