Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Połówki jajek z majonezem

3.0
(19)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 5
ogórek 2
majonez 5 łyżek
pietruszka zielona

Przepis i sposób przygotowania na: Połówki jajek z majonezem

Jaja ugotować na twardo, obrać i przekroić na pół. Ogórki pokroić w plasterki, połówki jajek ułożyć na tych plasterkach. Każde jajko posmarować majonezem i udekorować oliwką lub listkiem pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 11.08.2011 08:54
super
Teresa19 09.06.2011 21:33
często takie robię
marzencia2007 10.03.2011 18:26
smaczne :))
marzencia2007 10.03.2011 18:25
smaczne :))
marzencia2007 10.03.2011 18:25
smaczne :))
Tomasz17 02.03.2011 20:05
bardzo fajne :D
Angelika10 24.02.2011 23:06
Bardzo lubię
Izabela28 15.02.2011 19:49
Pyszne;)
Ania67 09.02.2011 22:19
Bardzo lubię
annagebalska 20.01.2011 09:48
proste i pyszne
MAR3STA 19.01.2011 21:39
pyszne śniadanko;)
kotlet 16.01.2011 10:54
bardzo lubię jajka z majonezem
Krystyna32 16.01.2011 10:09
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak