Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z grochem i grzybami

3.0
(17)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
grzyby suszone 40 dag
Liść laurowy suszony Prymat
ziele angielskie
cebula 2
sól
pieprz
groch 50 łuskany

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z grochem i grzybami

Kapustę poddusić z grzybkami. Następnie ugotować groch, wcześniej pokrojoną w kostkę cebulę podsmażyć na oleju, wszystko razem wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariusz10 30.12.2011 18:23
super
Ewelina47 25.11.2011 08:55
coś dla Panów, ja nie przepadam za grzybami
Ewelina38 24.11.2011 14:22
i ja też ! :)
dianix 03.09.2011 13:45
cos co uwielbiam jesc!
MAR3STA 07.04.2011 22:42
przepyszna;)
izapozdro 28.02.2011 20:48
mniam
Izabela28 15.02.2011 19:52
fajny przepis:)
annagebalska 20.01.2011 09:54
pycha
magical66 17.01.2011 21:02
bardzo lubię kapustę
kotlet 16.01.2011 10:54
bardzo dobre danie na obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak