Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta w oliwkach

3.0
(17)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 2
oliwki 30 dag
pieczarki marynowane 20 dag
oliwa 150 ml
sól
pieprz
gruszki w zalewie 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta w oliwkach

Pekińską poszatkować, oliwki po wcześniejszym przekrojeniu na pół pokroić w plasterki. Gruszki pokroić w kostkę, wszystko wymieszać, do smaku doprawić solą i pieprzem i oliwą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kamyk 25.12.2011 21:29
ciekawe
Justa32 22.11.2011 20:10
bardzo interesujący przepis
Mariusz10 20.08.2011 19:17
fajna
MAR3STA 09.04.2011 18:47
pycha!
Aniunia773 05.04.2011 21:05
super
jogobella231
jogobella231 06.03.2011 10:18
pycha
ajres 03.03.2011 16:03
fantastyczny pomysl
Magda60 03.03.2011 15:42
swietne
Małgorzata106 25.02.2011 21:30
pycha
Izabela28 19.02.2011 13:59
fajny przepis:)
Aniunia773 06.02.2011 19:42
pycha
annagebalska 20.01.2011 09:53
ciekawe
magical66 17.01.2011 21:01
idealna na kolację
kotlet 16.01.2011 10:53
świetnie brzmi pewnie jeszcze lepiej smakuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak