Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Barszcz czerwony z uszkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mąka 250 g
woda
olej
grzyby suszone 10 g
cebula
sól
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony z uszkami

ciasto na uszka przygotowujemy mieszajac,mąkę z odrobiną wody i oleju.mozna dodać 1 jajko.aby przygotować farszcz,gotujemy grzyby suszone,potem je kroimy.cebulę kroimy w kostke i smazymy na oleju.składniki mieszamy,doprawiamy solą,pieprzem.maleńkie,uszka smażymy na głębokim tłuszczu i podajemy z barszczem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

basik00 14.02.2011 14:50
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak