Talarki ze śledziem

Talarki ze śledziem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • puszyste twarożki

    2
  • szczypiorek

  • filety śledziow

    2
  • cabula

  • sok z cytryny

  • jogurt

    4łyżki
  • żurawina

  • jabłka

    2 czerwone
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Serki mieszamy z posiekanym szczypiorkiem.Dodajemy drobno pokrojoną cebulę i jogurt.Mieszamy.Filet kroimy w paski.Umyte jajka kroimy w plastry,skrapiamy sokiem z cytryny.Wycinamy gniazda nasienne .Na plastrach jabłek układamy cześciowo zwinięte paski śledzi i serek .Dekorujemy kleksami żurawiny.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Izabela28

13.03.2011 12:48
fajny przepis:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat