Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Talarki ze śledziem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

puszyste twarożki 2
szczypiorek
filety śledziow 2
cabula
sok z cytryny
jogurt 4łyżki
żurawina
jabłka 2 czerwone

Przepis i sposób przygotowania na: Talarki ze śledziem

Serki mieszamy z posiekanym szczypiorkiem.Dodajemy drobno pokrojoną cebulę i jogurt.Mieszamy.Filet kroimy w paski.Umyte jajka kroimy w plastry,skrapiamy sokiem z cytryny.Wycinamy gniazda nasienne .Na plastrach jabłek układamy cześciowo zwinięte paski śledzi i serek .Dekorujemy kleksami żurawiny.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela28 13.03.2011 12:48
fajny przepis:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak