Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Francuskie ciateaczka z makiem w polewie lukrowej

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
masa makowa 1/2 opakowania
lukier 1/2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Francuskie ciateaczka z makiem w polewie lukrowej

Ciasto pokroić na kwadraty, nakładać na środku każdego kwadratu, zawijać, łącząc naprzeciwległe boki. Piec ok. 10 min w temp. 180 stopni. P ostudzeniu polewać lukrem. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 09.09.2011 19:06
świetne
wolochski 31.05.2011 23:15
super
MAR3STA 16.04.2011 00:19
smaczne!
mirosława4 25.03.2011 22:09
super
Ewelina45 16.02.2011 09:14
apetyczne
magical66 12.02.2011 18:03
pyszne
Jolanta_P-S 27.01.2011 21:23
fajne i szybkie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak