Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbaski w cieście

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 45 dkg
kiełbaski cielęce 8 sztuk
masło 1 łyżka
pasztet 10 dkg
musztarda 3 łyżeczki
natka pietruszki
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaski w cieście

Ciasto rozwałkować i pokroić na kwadraty o boku 7, 5 cm. Każdy kwadrat posmarować pasztetem a potem musztardą. Kiełbaski usmażyć na maśle. Na brzegu kwadratu ułożyć kiełbaskę i zwinąć roladkę, zlepić brzeg. Piec w 180 stopniach. Przed podaniem posypać zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 12.01.2012 17:35
super,mniam
mirosława4 21.12.2011 18:50
smaczna kolacyjka:)
Iwona51
Iwona51 06.08.2011 09:05
fajny pomysł
RenataZ-et 21.01.2011 19:19
Pyszne i efektowne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak