Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

legumina z pieczonych jabłek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 200 gram
cukier puder 30 gram
Żelatyna wieprzowa Prymat 4 gramy

Przepis i sposób przygotowania na: legumina z pieczonych jabłek

Jabłka układamy na blasze i pieczemy 20 minut, , upieczone obieramy i wycinamy z nich gniazda nasienne, reszte miksujemy , żelatyne moczymy w zimnej wodzie jablka mieszamy z cukem i rozmknieta zelatyna miksujemy przekładamy do salaterek lub pucharków i odstawiamy do zastygniecia

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak