Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lekko chupiące grzybki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kurki 200 gram
turki 300 gram
cebula 1 szt
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
olej 1/3 szklanki
Liść laurowy suszony Prymat 1 szt
ziele angielskie 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Lekko chupiące grzybki

Grzyby przebrać i ugotować w osolonej wodzie.Następnie przecedzić i wrzucić na patelnię z rozgrzanym olejem.Doprawić kucharkiem,pieprzem do smaku i dodać resztę przypraw.Smażyć do chwili,aż będą lekko chrupkie(35-40 minut).Pod koniec smażenia dodać pokrojoną w kostkę cebulę i poddusić pod przykryciem aż będzie miękka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 24.01.2012 10:05
musz? wypróbowa?
agnieszka214 24.01.2011 07:34
mniam
krzyniu1984 23.01.2011 11:53
super!
MAR3STA 21.01.2011 16:52
lubię grzybki;)
czarnaMi 21.01.2011 16:34
pychaaaaaaa
ada12302 18.01.2011 23:40
super
iwa643 16.01.2011 07:45
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak