Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Salatka z kapusty wloskiej i cieleciny

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska 1 sztuka
cielęcina 30 dag
groszek konserwowy 1 puszka
majonez 1 słoiczek
sok z cytryny 1 sztuka
czosnek 2 ząbki
koperek 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Salatka z kapusty wloskiej i cieleciny

Kapuste szatkujemy , gotujemy w osolonej wodzie 10 minut , odcedzamy , studzimy . Groszek odsaczamy z zalewy . Cielecine kroimy w kostke . Majonez łączymy z 2 zabkami czosnku przecisnietego przez praske sokiem z cytryny. Skladniki mieszamy z sosem majonezowym i doprawiamy sola i pieprzem .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dariusz8 20.02.2013 17:20
FAJNA SAŁATKA.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak