Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Diabelski śledź

2.0
(3)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

płaty śledziowe 250 g
ogórki konserwowe 4-5 szt.
ketchup pikantny do smaku
Musztarda sarepska Prymat 2-3 łyżki
czosnek 3-5 ząbki
natka pietruszki 1 pęczek
pieprz do smaku
sól do smaku
cebula 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Diabelski śledź

Sałatkę należy przygotować dzień wcześniej przed podaniem, aby wszystkie składniki dobrze się \"przegryzły\".

Śledzie kroimy w paski (0,5 cm), cebulkę oraz ogórka w kostkę. Natkę pietruszki szatkujemy.
Łączymy wszystkie składniki ze sobą i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Robert10 03.03.2011 12:35
pycha
IlonaAlbertos 18.02.2011 14:12
Apetycznie wyglądają :)
ZEWA 09.02.2011 16:05
śledziki zawsze !!!!!!!!!!!!
Aida 18.01.2011 14:35
bardzo dziękuję :)
Mati13 14.01.2011 12:44
uwielbiam wszystko co jest ze śledziami, a twoj przepis jest na pawde swietny:)
Aida 13.01.2011 14:45
zapomniałam dopisać że oczywiście wstawiamy do lodówki :)
Małgorzata113 13.01.2011 10:07
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak