Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PIECZARKI FASZEROWANE MIĘSEM

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 1/2 kg.
mięso mielone wieprzowe 30 dag.
cebula 1
jajko 1
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: PIECZARKI FASZEROWANE MIĘSEM

Pieczarki umyć i wyjąć korzonki, nie obierać. Mięso przyprawić do smaku solą i pieprzem, dodać startą cebulę oraz jajko. Nafaszerować mięsem pieczarki. Obtoczyć w jajku i bułce tartej. Dusić na oleju,na wolnym ogniu ok. 30 min. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 28.10.2012 19:06
apetyczne
hastalavista 23.02.2012 22:43
pyszne są
Iwona51
Iwona51 11.02.2011 11:22
super
Mariposas 01.02.2011 19:23
Fajne przekąski
kuklik 17.01.2011 19:28
narobiłaś mi smaku
Margo1 17.01.2011 12:31
przepyszne
ben-ka 16.01.2011 14:05
Zjadłabym z chęcią bo dawno nie robiłam:)
MAR3STA 13.01.2011 18:31
grzybki + mięsko = pyszne danie;)
krzyniu1984 13.01.2011 17:44
na pewno pyszne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak