Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bób i fasolka szparagowa z ziołami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bób 30 dkg
fasolka szparagowa 40 dkg
czosnek 3 ząbki
oliwa 2 łyżki
zioła mieszane 4 łyżki
cytryna 1/2 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Bób i fasolka szparagowa z ziołami

Fasolkę blanszować we wrzątku 5 minut. Rozgrzać oliwę, dodać bób, posiekany czosnek i szklankę wody. Doprawić. Dusić 10 minut. Dodać zioła i fasolkę, dusić razem przez chwilę. Przed podaniem polać sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 02.10.2011 11:09
bardzo fajne
Motorek 15.04.2011 20:33
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak