Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzyby pod kołderką

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby leśne 80 dkg
cebula 2 sztuki
ser mozarella 6 plastrów
olej 3 łyżki
śmietana 1/2 szklanki
pieprz do smaku
Kminek mielony Prymat do smaku
kolendra mielona do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby pod kołderką

Większe grzybki pokroić, mniejsze zostawić w całości. Na patelni podsmażyć cebulę, grzyby, dodać przyprawy. Wlać kilka łyżek wody. Dusić do miękkości. W razie potrzeby uzupełnić wodę. Następnie grzyby ułożyć w naczyniu żaroodpornym, zalać śmietaną i przykryć serem. Zapiekać 20 minut w 180 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewaa 04.12.2011 10:31
pychota:)
Iwona51
Iwona51 24.08.2011 16:01
fajna nazwa
Kasiax18 10.06.2011 21:43
mniam...
Anna138 12.05.2011 23:20
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak