Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczniak a la schabowy

3.0
(14)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

boczniak 30 dkg
jajko 3 szt
mąka w/g uznania
Bułka tarta klasyczna Prymat w/g uznania
sól do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Boczniak a la schabowy

Grzyby oczyścić i odkroić nóżki,przygotowane maczać w rozmąconym jajku,a następnie w bułce zmieszanej z mąką,doprawić solą i pieprzem do smaku i smażyć na rozgrzanym oleju,podawać gorące z surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iga2 13.01.2011 22:23
ciekawe i smaczne pewnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak