Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułka opiekana w jajku

3.0
(14)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 2 szt
sól do smaku
masło 3 łyżki
mleko 2 łyżki
koperek do smaku
bułka 1 wrocławska

Przepis i sposób przygotowania na: Bułka opiekana w jajku

Bułkę wrocławską pokroić na kromki ,każda kromkę namoczyć w mleku,obtoczyć w jajku i smażyć na patelni na rozgrzanym maśle.Podawać posypanym posiekanym koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rzenia15 15.06.2011 20:36
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak