Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z pierożkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rosół z kurczaka 3/4 litra
pieczarki 10 dkg
posiekany szczypiorek 1/2 pęczka
olej sezamowy 10 ml
sos sojowy 10 ml
mielone mięso drobiowe 15 dkg
żółtko jajek 1 sztuka
Ciasto: 12 ryżowe
soja 10 (ugotowana)

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z pierożkami

Mięso mielone wymieszać z żółtkiem. Dodać imbir, olej i sos sojowy. Porcję mięsa kłaść na płatek ciasta i zlepić pieróg. Podgrzać rosół, dodać posiekane grzyby i soję. Chwilę gotować, dodać szczypiorek. Dodać pierogi i gotować 3 minuty od wypłynięcia.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zbysio 22.02.2012 23:13
oooooooooooooooooooooo
kriso 03.10.2011 21:34
smaczne
Agnik 23.06.2011 12:06
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak