Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bita śmietana z bezami i syropem malionowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

syrop malinowy do smaku
śmietana kremowa 30% lub 36% 400 ml
cukier puder 2 łyżki
cukier waniliowy 1 opakowanie
bezy do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Bita śmietana z bezami i syropem malionowym

Śmietanę ubijamy na sztywno, pod koniec ubijania dodajemy cukry. Gotową śmietanę nabieramy za pomocą łyżki do lodów i nakładamy na talerzyk. Przyozdabiamy bezami i polewamy syropem. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czekoladka_m 11.01.2014 17:29
Ale rarytasy:)
olkaaa 05.10.2013 13:21
muszę spróbować
Angelika10 10.01.2013 01:56
pyszności
RenataZ-et 30.11.2012 19:39
pycha
caralajna 26.07.2012 08:54
fajny deser
IlonaAlbertos 07.07.2011 22:48
Słodkie, ale za to jakie smaczne :)
angelika14 11.02.2011 21:15
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak