Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gołąbki w kapuście pekińskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 główka
łopatka bez kości 1 kg
cebula 3 sztuki
ryż 1 woreczek
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki w kapuście pekińskiej

Kapustę porwać na liście, umyć je i ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem kostki rosołowej.
Mięso ugotować, zmielić, dodać podsmażoną cebulę i ugotowany ryż. Doprawić i wyrobić ciasto. Taki farsze kładziemy na liściu sałaty i zawijamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 14.08.2011 22:32
gołąbki są super
Margo1 12.01.2011 19:57
uwielbiam gołąbeczki a przepis mi się przyda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak