fasolka szparagowa z masłem pieczarkowym

fasolka szparagowa z masłem pieczarkowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka

    600 g
  • masło

    50 g
  • pieczarki

    100 g
  • sól,cukier,pieprz,koper

    wg uznania
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

fasolke ugotowac i odcedzić.pieczarki oczyscic,drobno posiekać i podsmazyc na 1/3 tłuszczu.po podsmazeniu dodac resztę tluszczu,stopici oblac fasolę.posypac zielonym koprem.na talerzu posypac startym serem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Jagódka77

12.01.2014 14:01
ciekawy pomysł na fajne i oryginalne danie

treonina

20.01.2013 21:07
fajne

Margo1

09.12.2012 13:29
pyszna

babcia

03.12.2012 01:02
pyszne

[email protected]

21.03.2012 11:34
To co lubie

owocówka

27.12.2011 08:56
pycha

Teresa12

19.09.2011 18:41
to jest naprawde ok

FAFIK

31.01.2011 06:47
pychota

Ela20

13.01.2011 12:29
bardzo smaczne danie

mehia

28.09.2010 20:20
apetyczne :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat